payday loans

Design interior

Proiecte design interior cu prezentari 3D fotorealiste pentru: Locuinte, Spatii Comerciale, Spatii de Birouri, Hoteluri, Restaurante, Cafenele, Cluburi.
Arhitectura de interior, designul interior sau decorarea de interior in esenta este considerată a fi o formă de artă aplicată în structura căreia se regăsesc funcții estetice.

In acord cu motto-ul nostru „acasa nu e doar o casa”, un proiect de arhitectura nu poate fi complet fara amenajarea interioara a spatiilor. Design-ul de interior reprezinta piatra de incercare pentru multi specialisti avand in vedere importanta ce se acorda aspectului estetic al locuintei, ce trebuie sa ilustreze complet si complex viziunea arhitecturala a beneficiarului. Daca detaliile tehnice si cele referitoare la materialele utilizate in ridicarea unei cladiri raman „ascunse” celui care-i trece pragul, amenajarea interioara este cea care iese in fata de fiecare data, reprezentand cartea de vizita a oricarei cladiri. Design-ul de interior nu inseamna doar estetic ci si functional, combinarea solutiilor tehnice si functionale cu cele estetice poate face diferenta intre o casa si „acasa”.

Designerii de interior si designerii de produs ce completeaza echipa noastra ofera servicii de amenajare atat pentru spatiile interioare cat si pentru cele exterioare, in aceeasi masura pentru constructiile proiectate de noi cat si pentru constructii existente. In realizarea designului interior o mare pondere o ocupa designul de produs cu referire la conceperea si proiectarea mobilierului, acesta influentand individualizarea si optimizarea spatiului, atat din punct de vedere estetic, cat si practic.

Suntem convinsi ca prin discutiile si consultarile permanente, putem pune in opera viziunea dumneavoastra asupra proiectului, astfel incat la final ceea ce v-ati imaginat sa se concretizeze. Prin prezentarea 3D fotorealista de calitate, va puteti edifica nu numai asupra formelor si culorilor ci si asupra texturilor si atmosferei create de lumina. Astfel veti putea lua decizii in cunostinta de cauza prin prezentarea mai multor variante virtuale de amenajare, toate acestea ducand la reducerea costurilor.

Exista o multitudine de stiluri in amenajare pe care le putem aborda, cum ar fi: stilul Art Deco, stilul Art Nouveau, stilul Arts & Crafts, stilul Asiatic, stilul Casual, stilul Contemporan, stilul Cottage, stilul Country, stilul Eclectic, stilul High Tech, stilul Indian, stilul Mediteranean, stilul Minimalist, stilul Romantic, stilul Toscan, stilul Tropical, toate acestea venind in ajutorul dorintelor dumneavoastra de design interior.

Te invitam sa descoperi o parte din proiectele noastre de amenjari interioare:

- Amenajari interioare case

- Amenajari interioare livinguri

- Amenjari interioare bai

- Amenjari interioare hoteluri